povestidininima.ro este o platformă realizată în beneficiul miilor de copii diagnosticați cu malformații cardiace – între 1000 și 2000 de noi cazuri anual -, al familiilor acestora și al medicilor din sistemul de sănătate românesc.

Aici sunt povești reale, experiențe de viață, alegeri și gesturi care au transformat destine. Aici sunt povești ale unor copii salvați și operați GRATUIT în România, în Departamentul de Cardiochirurgie, înființat de Inima Copiilor la „Marie Curie”, în București.

Aici sunt interviuri cu medici cardiologi care consultă, pun diagnosticul, evaluează și urmăresc mii de copii cu probleme cardiace; interviuri cu chirurgii care efectuează intervențiile de specialitate în cadrul Centrului de excelență pentru malformații cardiace de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Curie”.

Și tot aici găsiți și informații utile despre:

  • programări la consultații la Cardiologie, în cadrul Spitalului „Marie Curie” din Bucuresti
  • misiunile desfășurate în cadrul Programului de Dezvoltare a chirurgiei cardiovasculare pediatrice inițiat de Ministerul Sănătății, în cooperare cu Clinica San Donato din Milano și cu Asociația Inima Copiilor,
  • drepturile și obligațiile pe care copilul dumneavoastră le are ca pacient,
  • regulile pe care trebuie să le respectați la internare în cadrul Secției de Cardiologie din Spitalul „Marie Curie” din Bucuresti,
  • acte necesare la controlul de specialitate / internare

povestidininima.ro este o platformă multimedia realizată în cadrul programului „Voluntar de Profesie” al Fundației Vodafone România, pentru Inima Copiilor.

foto: Inima Copiilor

 

Etichete: , , , , , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *